Efemèrides

04/11 Rosario Flores

today4 de novembre de 2022

Background
share close

Rosario Flores

Avui fa 59 anys l’actriu i cantant espanyola Rosario Flores, nascuda a Madrid. La filla menor de Lola Flores va començar la seva carrera discogràfica el 1992 i des de llavors ha publicat dotze àlbums amb temes com ‘Mi gato‘, ‘Sabor, sabor‘, ‘Que bonito‘, ‘A tu lado‘, ‘Cómo quieres que te quiera‘ o ‘Mientras me quede corazón‘.
Ha guanyat dos premis Grammy llatí i el 2008 va guanyar un Ondas i dos premi EñE per la seva versió de ‘No dudaría‘ del seu germà Antonio. Ha publicat tres duos: ‘Juras de samba’ (2004) amb Carlinhos Brown, ‘El sitio de mi recreo’ (2009) amb Antonio Carmona i ‘Mi son’ (2011) amb Juan Luis Guerra. Aquest mateix any va publicar els singles ‘Estoy cambiando’ i ‘Yo quiero vivir’.
L’any 2012 Rosario va llançar el single ‘Gipsy funky love me do‘, una versió molt personal del tema dels Beatles i des de llavors ha participat com a jurat i coach en diverses edicions dels concursos televisius La Voz i La Voz Kids.
El seu àlbum més recent, ‘Te lo digo todo y no te digo na’ va sortir a la venda l’abril del 2021. D’altra banda, el 2020 va rebre la Medalla d’Or al Mèrit a les Belles Arts i el 2022 li van concedir un Grammy Llatí a l’Excel·lència Musical.

Written by: radio24

INFORMACIÓ

esolta ràdio 24 andorra per app

0%