Efemèrides

23/11 Alan Paul (Manhattan Transfer)

today23 de novembre de 2022

Background
share close

Manhattan Transfer

Avui fa 73 anys Alan Paul, cantant nord-americà nascut a Newark, (New Jersey), conegut per ser un dels membres des de la seva fundació el 1969 del grup vocal Manhattan Transfer.
El 1976 van tenir un èxit internacional amb ‘Chanson d’amour‘, encara que aquest tema no va arribar a entrar a les llistes americanes. Altres temes d’èxit a Europa van ser ‘Tuxedo junction‘ (1976), ‘Dont let go‘ (1977), ‘Walk in love‘, ‘On a little street in Singapore‘ i ‘Who what when where why‘ (1978). Els Manhattan han tingut potser més acceptació popular a Europa que al seu propi país. El tema ‘Speak up mambo‘ per exemple, va ser un èxit a les pistes de ball del 77 a Espanya. (Als Estats Units ni es va publicar en single)

Als vuitanta van aconseguir per fi certa rellevància als Estats Units gràcies als temes ‘Twilight zone/Twilight tone‘ (composició d’Alan) i ‘The boy from New York city‘, un Top5 contingut al seu àlbum ‘Mecca for Moderns‘ (1981 ). Alan també va participar a l’elenc original del musical ‘Grease‘ a Broadway, treball que no li va venir de noves, ja que de nen ja havia actuat a Broadway al musical ‘Oliver‘.

Written by: radio24

INFORMACIÓ

esolta ràdio 24 andorra per app

0%