Concerts

40è Festival Internacional de Jazz Andorra / Escaldes-Engordany

today 4 de juliol de 2024


Background
share close
Jazz Escaldes

Jazz Escaldes

40è Festival Internacional de Jazz Andorra / Escaldes-Engordany

El 40è Festival Internacional de Jazz d’Andorra: una celebració musical que transcendeix les fronteres i es converteix en un esdeveniment inoblidable per als amants del jazz. Des de la seva fundació el 1985, aquest festival ha estat un far de creativitat, talent i passió al cor dels Pirineus.

La història darrere d’aquest esdeveniment és fascinant. Va néixer com una idea audaç: crear un espai on els músics poguessin expressar-se lliurement i on els aficionats al jazz poguessin submergir-se en la seva màgia. Des de llavors, el festival ha crescut i evolucionat, atreient artistes de renom internacional i una audiència diversa.

En les seves primeres edicions, el festival va comptar amb la presència de llegendes com Modern Jazz QuartetMiles Davis i Pat Metheny. Aquests músics van deixar una empremta inesborrable en la memòria col·lectiva del festival i van establir un estàndard d’excel·lència que es manté fins avui.

Al llarg dels anys, el festival ha ampliat el seu abast. A més dels concerts a la Sala Prat del Roure, s’han organitzat actuacions al carrer, tallers i xerrades. La comunitat local s’ha involucrat activament, creant una atmosfera única de camaraderia i entusiasme.

A la rua inaugural, el saxofonista Llibert Fortuny i la XXS Beatband ens recordaran l’essència del jazz: la improvisació, la connexió entre músics i públic, i la cerca constant de nous sons.

El 40è Festival Internacional de Jazz d’Andorra és més que un esdeveniment; és una experiència. Els acords vibrants, les notes que floten a l’aire i l’energia compartida entre artistes i oients creen moments màgics que perduren molt després que les llums s’apaguen.

Aquest any, el cartell és eclèctic i emocionant. Des del Richard Galliano New York Tango Trio fins a l’Andrea Motis Trio, cada actuació promet sorprendre i emocionar. I no podem oblidar Toquinho & Camilla Faustino, que ens transportaran a altres mons amb la seva música.

En resum, el Festival Internacional de Jazz d’Andorra és una celebració de la creativitat, la diversitat i la passió. Si tens l’oportunitat d’assistir-hi, no te’l perdis. I si no pots estar-hi físicament, segueix el festival en línia i deixa’t portar per la màgia del jazz. 🎶🎷🎵


Details
Begin 4 de juliol de 2024 H 8:00 pm
End 11 de juliol de 2024 H 11:00 pm
Link https://e-e.ad/jazz40/#informacio

INFORMACIÓ

esolta ràdio 24 andorra per app

0%