Concerts

Toquinho & Camilla Faustino

today 7 de juliol de 2024my_locationPrat del Roure


Background
share close

Toquinho, el seu nom real és Antônio Pecci Filho, va néixer el 6 de juliol de 1946 a São Paulo, Brasil. Des de petit va mostrar un gran interès per la guitarra, i la seva mare el va anomenar afectuosament “toquinho de gente” (mocet), el que eventualment es va convertir en el seu nom artístic. Als 14 anys, va començar a prendre lliçons de guitarra amb Paulinho Nogueira i més tard va estudiar harmonia i orquestració. Toquinho és conegut per la seva col·laboració amb el poeta Vinicius de Moraes i per ser un destacat intèrpret de la bossa nova i la música popular brasilera (MPB). Ha estat guardonat amb el Premi Grammy Llatí a l’Excel·lència Musical el 2012 i el Premi Grammy llatí per millor àlbum instrumental el 2021.

Camilla Faustino és una cantant brasilera considerada una de les veus més belles de la “Nova MPB”. Nascuda a Goiás, Brasil, Camilla va començar a cantar des de molt jove, participant en esglésies, escoles i festivals de música. Ha estat reconeguda per la seva habilitat per interpretar diversos estils musicals i per la seva identitat única en cada interpretació. El seu àlbum “Bossa, sempre Bossa”, un homenatge als 60 anys de la Bossa Nova, va ser nominat al Grammy Llatí. Camilla ha col·laborat amb Toquinho a l’escenari, i la seva sinergia musical ha estat ben rebuda pel públic i la crítica.

Ambdós artistes han deixat una empremta significativa en la música brasilera i continuen delectant als seus seguidors amb el seu talent i passió per la música. 🎸🎤

Nom: Toquinho & Camilla Faustino

Dia: Diumenge 7 de juliol, a les 20 h

Localització: Sala Prat del Roure

Preu: 20 €

Formació:
Toquinho (guitarra i veu), Camilla Faustino (veu), Dudu Penz (baix), Mauro Martins (bateria)


Details
Begin 7 de juliol de 2024 H 8:00 pm
End 7 de juliol de 2024 H 11:30 pm
Location Prat del Roure
Address Escaldes Engordany

INFORMACIÓ

esolta ràdio 24 andorra per app

0%