Dj i presentador

Josep Lluís Andrés

Background


Em dic Josep Lluís Andrés i em defineixo com un veritable melòman. Amb un gust per la música que podríem catalogar com molt eclèctic.

Sempre m’he considerat un bon comunicador i com que la música és la meva gran passió el binomi esdevé perfecte.

Els meus inicis radiofònics es remunten a principis dels anys 90, fent col·laboracions en la històrica Ràdio Valira. Allà es va despertar la meva passió per la ràdio. Més tard vaig tenir l’oportunitat de recalar a Ràdio Nacional d’Andorra on vaig estar 6 anys, centrant la meva activitat en programes que tenien molt a veure amb la música.

Més tard tindria l’oportunitat de fer unes primeres passes en el món televisiu a ATV la televisió nacional d’Andorra on seria el presentador d’un programa de Videoclips musicals. Va ser en aquell temps quan vaig tenir l’oportunitat de fer entrevistes a personatges emblemàtics del món del pop. De totes aquelles entrevistes hi ha dues de les que guardo un grandíssim record. La primera (que significaria el meu baptisme com a entrevistador), la que li vaig fer al grandíssim Santi Carulla, líder de la formació musical “Los Mustang” (una salutació molt afectuosa si m’estàs llegint benvolgut Santi) i la segona la que vaig tenir la fortuna de fer-li a un altre dels grans de la musica pop espanyola, m’estic referint al Llorenç Santamaria, que encara que soni a tòpic, un gran professional però encara millor persona, sens dubte. Un altre record inesborrable (una abraçada molt forta per a tu també benvolgut Llorenç si m’està llegint)

Ah! Per cert, potser algú recorda el meu pas per un programa de televisió de l’estat veí, on vaig tenir l’oportunitat d’emular a un dels meus grans ídols de sempre, el senyor Julio Iglesias!!! Una altra experiència inesborrable. Però aquesta és una altra història…

“Recordes aquest so…?” és un programa de música “revival” on recuperem aquelles inoblidables, cançons que en un temps varen ser de rabiosa actualitat. Escoltarem música ‘pop’ que sonava a les emissores de ràdio espanyoles durant els 60, 70, 80 i 90’ s que per mi són les dècades que més varen marcar el panorama musical nacional.

Així que ja sabeu, tenim una cita amb la nostàlgia tots els dijous a les 22,00 h, amb el “Recordes aquest so…? A la sintonia de l’emissora més musical del nostre país.

Una abraçada molt gran amics nostàlgics !!!!


Dj

INFORMACIÓ

esolta ràdio 24 andorra per app

0%