Dj

5 Results / Page 1 of 1

Albert Gómez

Dj

Albert Gómez

Sóc Albert Gómez, tinc 39 anys i des dels 12 anys el meu amor per la ràdio va ser incondicional. Gravava a casa les meves maquetes de ràdio imaginant que emitia per milers d'oients amb un petit equip de DJ fins que finalment vaig presentar-me al càsting de locutors de Maxima FM i on vaig fer ràdiofórmula del 2005 al 2008, després a Flaix FM del 2008 al 2012 i del 2013 al 2020 a Kiss FM.

Rock'n'Classics

Dj

Esteve Llop

"Rock'n'Clàssics", programa nascut el 2009 a Ràdio Rubí, emès també durant dues temporades a La Sindicada de COM Ràdio, i actualment en emissió a 26 emissores de Catalunya, Andorra i Balears, és un compendi dels èxits més importants de la música popular des del naixement del rock fins a l'actualitat. Cada setmana repassem la biografia d'un artista o formació musical, temes destacats d'un estil musical, o èxits d'un any en concret.

Jordi Casas

Dj

Jordi Casas

Sóc un dels primers DJ d'Espanya a punxar house. De fet ja ho feia als 80s amb els temes de l'anomenat "The House Sound Of Chicago". Durant els 90s em vaig consolidar amb aquest estil dirigint programes com Swing Flaix o Jordi Casas House, programa que també vaig presentar conjuntament amb Hit Parade. També faig sessions de música dels 70s, 80s i 90s. He punxat als millors clubs de house: L'Atlàntida de Sitges com a resident, l'Amnèsia d'Eivissa, Space Eivissa, Pacha, Fibra Òptica, Backfire, Piú, Matinée, Moog, Megaplec Dance (Palau Sant Jordi), etc. i presentador del Pacha Eivissa DJ Awards el 1999. Jordi Casas també ostenta un disc de platí gràcies a les super vendes del recopilatori Technics: The Original Sessions Vol I and Vol II, editat per Vale Music.

Josep lluís Andrés

Dj

Josep Lluís Andrés

“Recordes aquest so…?” és un programa de música “revival” on recuperem aquelles inoblidables, cançons que en un temps varen ser de rabiosa actualitat. Escoltarem música ‘pop’ que sonava a les emissores de ràdio espanyoles durant els 60, 70, 80 i 90’ s que per mi són les dècades que més varen marcar el panorama musical nacional. Sempre m’he considerat un bon comunicador i com que la música és la meva gran passió el binomi esdevé perfecte.

INFORMACIÓ

esolta ràdio 24 andorra per app

0%