play_arrow

Rock'n'Classics

Sopa de Cabra

micEsteve Lloptoday5 de novembre de 2023

Background
share close
  • cover play_arrow

    Sopa de Cabra Esteve Llop

Rock'n'Classics

Els Primers Acords

Sopa de Cabra, una banda catalana de rock, ha deixat una empremta indeleble a l’escena musical espanyola des de la seva formació el 1986. Amb una carrera que abasta dècades, el grup ha estat pioner a l’escena del rock en català, contribuint significativament a la diversitat cultural i musical a Espanya.

La història comença a Girona, on un grup de joves músics es van unir amb la idea de fusionar el rock clàssic amb lletres en català. Liderats pel carismàtic i talentós Gerard Quintana, Sopa de Cabra va començar a tocar en locals petits, captivant audiències amb la seva energia i originalitat. La formació original incloïa Josep Thió a la guitarra, Francesc “Cuco” Lisicic al baix, Francesc “Tito” Falgueras a la bateria, i Joan “Ninyín” Cardoner als teclats.

Des del principi, Sopa de Cabra es va destacar per les lletres poètiques i profundes, que abordaven temes socials i personals. La seva música, que fusionava el rock amb influències mediterrànies, ressonava amb el públic i ràpidament van guanyar seguidors a Catalunya i més enllà. El seu àlbum debut homònim, llançat el 1986, va ser un gran èxit i va establir les bases per a la seva ascendent carrera.


Rock'n'Classics

INFORMACIÓ

esolta ràdio 24 andorra per app

0%