play_arrow

Liverpool 1960

Carlos Santana

micSanti Miarnautoday13 d'octubre de 2023

Background
share close
  • cover play_arrow

    Carlos Santana Santi Miarnau

LIVERPOOL 1960

Carlos Santana, una figura icònica de la música, ha captivat el món des de finals dels anys 60 amb la seva fusió única de rock, jazz i ritmes llatins. La seva habilitat excepcional amb la guitarra i la seva capacitat per barrejar diferents gèneres l’han establert com un dels músics més innovadors i respectats.

Amb la seva banda Santana, va assolir la fama internacional amb l’aparició en el festival de Woodstock el 1969, on la seva interpretació de “Soul Sacrifice” va quedar gravada en la història de la música com un moment emblemàtic. L’energia i la passió d’aquesta actuació van capturar perfectament l’esperit d’una era.

L’àlbum “Abraxas“, llançat el 1970, és un altre fita en la seva carrera. Amb cançons com “Black Magic Woman” i “Oye Como Va“, Santana va demostrar la seva habilitat per crear un so que era alhora accessible i profundament arrelat en la tradició musical llatina.

Al llarg dels anys, Santana ha continuat evolucionant, col·laborant amb una varietat d’artistes i explorant nous territoris musicals. El seu àlbum “Supernatural” de 1999, que inclou èxits com “Smooth” amb Rob Thomas i “Maria Maria“, va ser un èxit massiu que el va reintroduir a una nova generació de fans i li va guanyar múltiples premis Grammy.

El que distingeix a Santana és el seu compromís amb l’espiritualitat i la connexió humana a través de la música. El seu estil de guitarra, caracteritzat per la seva emotiva i fluida execució, i el seu enfocament en la música com una força unificadora, han inspirat a innombrables músics i amants de la música arreu del món.

En l’escenari, Carlos Santana és un mestre, portant al públic en un viatge musical a través de la seva impressionant habilitat amb la guitarra i la seva passió per la música. La seva influència va més enllà dels gèneres i les generacions, i el seu llegat com un dels guitarristes més influents i visionaris de la música segueix sent inqüestionable.

 


Liverpool 1960

0%