Albert Gómez
Dj

Albert Gómez

Background
Albert Gómez

Nascut a Barcelona el 4 de desembre de 1984 va començar al món de la música i de la ràdio als 13 anys fent programes des de casa amb un ordinador de torre i un programa que li permetia llançar les cançons i fins i tot barrejar-les. A banda de la ràdio també és un gran aficionat a la bateria, instrument que toca des dels 8 anys.

 

Als 17 anys va entrar a formar part de l’emissora de ràdio RADIO SANT ANDREU on va estar com a locutor d’un programa propi on punxava els estils pop, rock, house, dance, remember… i amb la participació dels oients mitjançant correu electrònic i telèfon .

 

La seva passió anava en augment fins que va decidir estudiar IMATGE I SO i una FP en COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL i RADIOFÒNICA i també dos anys de DOBLATGE PROFESSIONAL en què ha tingut el privilegi de prestar la seva veu a diferents pel·lícules de cinema i TV així com també en moltíssimes falques radiofòniques a nivell nacional i per a tot Catalunya.

 

Als 20 anys va tenir el plaer de formar part de l’emissora MAXIMA FM entre els anys 2006-2008, després va passar a FLAIX FM on va estar 4 temporades (2008-2012) ia l’estiu de l’any 2013 fins al novembre de 2019 va exercir la seva faceta com a locutor, actor de veu i DJ a KISS Fm Barcelona punxant el millor de la música dels 80 i 90.

 

La seva faceta com a DJ l’ha portat a punxar a diferents sales com; Nickhavanna, La Metro d’Amposta, Alcarràs (FESTA CAP D’ANY FLAIX FM 2010), Bakkhos Olot, Carpes Bora Bora (EL BRUC), Museum Bar By Toni Peret, Pavelló de Riudarenes (FESTA FLAIX FM 2011), Illa FANTASIA ( FM – SUMMER EDITION), Saló de l’Ensenyament (Montjuïc – BCN), Carpes del Cim, Private Spring Party (TERRES DE L’EBRE), Palau dels Còrdova (GRANADA)

 

Tots els Dissabtes de 23.00 a 00.00h amb la millor música de ball al seu programa FEEL THE MUSIC


Dj

0%