2010's - 2020's

2010’s – 2020’s

Background
share close

Explorem les dues darreres dècades, des dels anys 2010 fins al 2020, on la música va continuar la seva evolució enmig de l’era digital i la constant experimentació dels artistes.

Els Anys 2010: Diversitat i Fusió de Gèneres

1. Trap i Hip-Hop Dominant: Kendrick Lamar – La Veu del Rap Conscient
Kendrick Lamar es va destacar amb àlbums com “good kid, m.A.A.d city” i “To Pimp a Butterfly”, fusionant lletres reflexives amb ritmes innovadors, definint el hip-hop de la dècada.

2. Electropop i Synth-Pop: Billie Eilish – La Sensació del Pop Alternatiu
Billie Eilish va irrompre a l’escena musical amb un enfocament únic a l’electropop. El seu àlbum “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” la va catapultar com una de les artistes més influents.

3. Revival de l’R&B: The Weeknd – El Mestre de l’R&B Modern
The Weeknd va reviure el so del R&B amb àlbums com “Starboy”. La seva barreja de ritmes contemporanis i veus seductores el va consolidar com una força a l’escena musical.

4. Indie Pop: Lorde – La Reina de l’Indie Pop Fosc
Lorde va destacar amb el seu àlbum debut “Pure Heroine”. El seu enfocament fosc i líriques introspectives la van posicionar com una figura central a l’indie pop.

Els Anys 2020: Canvis i Adaptacions a la Música

1. Reguetón Global: Bad Bunny – L’Ambaixador del Reguetón
Bad Bunny es va convertir en una figura central del reguetó, portant el gènere a audiències globals amb èxits com “Vete” i “Dákiti”.

2. Pop Alternatiu: Taylor Swift – L’Evolució Continua
Taylor Swift va experimentar amb el pop alternatiu en àlbums com “folklore” i “evermore”, mostrant una nova faceta de la seva habilitat compositiva.

3. Neo-Soul i R&B Experimental: Solange – La Vanguardia del R&B
Solange va explorar el neo-soul i el R&B experimental amb el seu àlbum “A Seat at the Table”. El seu enfocament únic va ressonar a l’escena musical contemporània.

4. EDM Evolucionat: Flume – La Vanguardia de la Música Electrònica
Flume va portar la música electrònica a noves alçades amb el seu àlbum homònim. Els seus experiments sonors i col·laboracions innovadores van marcar tendència a l’escena EDM.

Aquestes dues dècades van marcar un període de diversitat musical, amb gèneres fusionant-se i artistes desafiant les expectatives. La digitalització i la globalització van jugar un paper crucial en la difusió de la música, permetent que artistes de diferents parts del món influïssin entre si. La música seguia sent un viatge continu de descobriment i evolució! 🌐🎵


INFORMACIÓ

esolta ràdio 24 andorra per app

0%