Concerts

Temporada Auditori Nacional

today 12 de gener de 2024my_locationAuditori Nacional


Background
share close
temporda Auditori

temporda Auditori

La temporada 2024 de l´Auditori Nacional del Principat d´Andorra promet ser una experiència cultural vibrant i diversa, amb una sèrie de concerts i actuacions d´artistes tant nacionals com internacionals. 

Laura Andrés (12 de gener de 2024): La reputada pianista i compositora contemporània catalana Laura Andrés obrirà la temporada amb la presentació del seu nou àlbum, Venus. Un esdeveniment per als amants de la música contemporània i el piano.

Komanem (3 de febrer de 2024): Aquest grup andorrà interpretarà cançons dels seus primers àlbums. Una excel·lent oportunitat per gaudir de talent local en un ambient íntim.

Salvador Sobral (24 de febrer del 2024): El cantant i músic portuguès, conegut per guanyar el Festival d’Eurovisió 2017, es presentarà a l’Auditori. Una ocasió única per gaudir de la música evocadora i apassionada.

Ana Tijoux (7 de març de 2024): La rapera xilena presentarà el seu nou disc ‘Vida’, un projecte musical que transmet tota la seva essència. Un espectacle per als amants del rap i la música amb missatge.

Ginestà (19 d’abril del 2024): Amb un nou disc i una nova gira, els germans Ginestà pujaran a l’escenari de l’Auditori Nacional. Una oportunitat per experimentar la música en viu.

Persèfone + ONCA (4 de maig del 2024): El grup Persèfone, en col·laboració amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), oferirà una experiència única que serà gravada en vídeo i àudio. Una barreja destils i sons que promet ser inoblidable.

Concert de Cap d’Any: Els colors d’Strauss (1 de gener de 2024): Un esdeveniment especial per començar l’any amb música i anècdotes, centrat en el compositor Johann Strauss Jr. Una manera encantadora de rebre el nou any. Detalls i entrades a Festivals Ordino.

A més d’aquests concerts, la temporada inclou un cicle de dansa contemporània a l’Espai Foyer de l’Auditori, amb actuacions de Xavi Pérez (‘Credere’), Clémentine & Lisard (‘Scotoma’) i Emma Riba (‘Això és casa meva’) . Aquests esdeveniments reflecteixen la intenció de l’Auditori d’obrir la seva programació a diverses disciplines artístiques, enriquint l’oferta cultural d’Andorra.


Details
Begin 12 de gener de 2024 H 9:30 pm
End 31 de desembre de 2024 H 11:30 pm
Location Auditori Nacional
Address Ordino

INFORMACIÓ

esolta ràdio 24 andorra per app

0%